Ο 34χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από μια θλάση στη γάμπα την οποία “κληρονόμησε” στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με το Περιστέρι και από τότε έχει μείνει εκτός. Ο Ψαθάς απουσίασε από τους αγώνες με Εθνικό (εκτός) και Δόξα Λευκάδας (εντός) όμως πλέον δείχνει να μπαίνει σε διαδικασία επιστροφής στα παρκέ.

Η πορεία της αποθεραπείας του εξελίσσεται θετικά και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να γυμναστεί σε πιο έντονους ρυθμούς προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσει τους “σκίουρους” στο κρισιμότατο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο (11/11) με τον Δούκα.

Στο μεταξύ, η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν… βάλσαμο για το Ψυχικό που εκτός του Ψαθά ταλαιπωρείται και από άλλους μικροτραυματισμούς παικτών, όπως το λουμπάγκο που “βασανίζει” τον Πέτρο Νοέα και χρειάζονταν ένα διάστημα ηρεμίας και αποσυμπίεσης. Γι’ αυτό άλλωστε και ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας έδωσε διήμερο ρεπό στους αθλητές του.

Η προετοιμασία για τη συνέχιση του πρωταθλήματος ξεκινά σήμερα (6/11) το απόγευμα με τον έμπειρο προπονητή να ευελπιστεί ότι θα έχει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεση του.