Το δυσκολότερο μέχρι στιγμής παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα φαίνεται να δίνει αύριο (Σάββατο 29/10) ο Δούκας, ο οποίος υποδέχεται στο «Δαΐς» τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2. Για το μεγάλο ματς του, μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Σάββα Συμεωνίδη στη τεχνική ηγεσία, Λευτέρης Καλογήρου.
 
Αναλυτικά, όσα δήλωσε:
 
«Ανεξάρτητα της βαθμολογικής θέσης θα ήταν ντέρμπι, όπως και να είχαν ξεκινήσει οι δύο ομάδες γιατί διαθέτουν και οι δύο πάρα πολύ ποιοτικά ρόστερ, ενώ έχουν αμφότεροι πολύ υψηλούς στόχους. Επομένως, πιστεύω να γίνει ένα παιχνίδι με ατμόσφαιρα ντέρμπι, ένα ντέρμπι πρωτοπόρων. Περιμένω πως η ομάδα θα ανταποκριθεί γιατί έχει “χτιστεί” για τέτοιους αγώνες. Το προσεγγίζουμε ως ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς». 
 
Από τη πλευρά του ο φόργουορντ της ομάδας των Βορείων προαστίων, Γιάννης Μολφέτας, σχολίασε: «Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας με μία ομάδα με ποιοτικό ρόστερ, οποία επίσης έχει κάνει το 3Χ3. Επομένως, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση, να περιορίσουμε τα λάθη και νομίζω πως η ενέργεια που θα βγάλουμε αλλά και τα ριμπάουντ, είναι αυτά που θα κρίνουν το παιχνίδι».