Με ένα πολύ μεγάλο καλάθι του Webster στα 3,3” η Καβάλα πανηγύρισε μία σημαντική νίκη ψυχολογίας απέναντι στην ΦΕΑ (82-81). Αυτό το ροζ φύλλο ήταν το δεύτερο σε 24 παιχνίδια για το σύνολο του Νίκου Πενταζίδη, το οποίο πάντως υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Β’ Εθνική, εξαιτίας της νίκης του Αμύντα. Από την άλλη το συγκρότημα του Αλέξη Καρατζά επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, υποχώρησε στο 7-17 και πλέον η υπόθεση της αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού μοιάζει με βουνό.

Μετά τον αγώνα κάτω από το post της ομάδας της ΦΕΑ για το παιχνίδι ο προπονητής της ΦΕΑ, Αλέξης Καρατζάς αναφέρθηκε στο παιχνίδι καθώς και στα site του μπάσκετ που έγραψαν ότι η ομάδα με 6 αγωνιστικές να απομένουν έχει ήδη πέσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Λυπούμαστε που χάσαμε.. λυπούμαστε που είμαστε αυτόχειρες λυπούμαστε που κάθε βδομάδα δεν κερδίζουμε ομάδες που παίζουν με έ ξτρα παίκτες… λυπούμαστε που δεν νικάμε τους Αμερικανούς των 2.500 3000.4000 το μήνα… Να ζητήσουμε και συγγνώμη γιατί τραβάει από τον ώμο τον Ζηρο στο επιθετικό reb ο αντίπαλος και χάνει τη μπάλα από τα χέρια του.. να δικάσουμε τους αυτόχειρες που τα χέρια τους τρεμουν και μάλλον δεν είχαμε πει και τπτ στο ταιμ …
Τουλάχιστον θα ευχαριστηθούμε τα 6 παιχνίδια χωρίς άγχος αφού διαβάζω ότι κυνηγάμε θαύματα μιας και πέσαμε ήδη όπως διαπιστώνω από τα μπασκετικά sites και την ιστοσελίδα της ομάδας μας.
Εγώ πάλι θα πω ότι είμαι περήφανος για τα παιδιά περήφανος για τη προσπάθεια τους. Περήφανος για τα κλάματα τους. Και πιο πολύ από όλα περήφανος για το χαρακτήρα και την ανατροφή τους.