Για την 16η αγωνιστική της Basket League, το Μαρούσι μπορεί να τα βρήκε σκούρα απέναντι στην αξιόμαχη για ακόμη μία φορά Μεγαρίδα, ωστόσο διατήρησε απόρθητη την έδρα του και πέτυχε την 11η του νίκη κερδίζοντας 76-69. Έτσι το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας (σε ισοβαθμία με τον Πανερυθραϊκό), την στιγμή που το σύνολο του Γιώργου Μάνταλου παρά την προσπάθειά του υποχώρησε στο 8-8 και βγήκε εκτός οκτάδας μετά από αρκετές αγωνιστικές.

Με αφορμή το παιχνίδι ο προπονητής της ΝΕΜ Γιώργος Μάνταλος έκανε δηλώσεις. ευχαριστώντας το αθλητικό κομμάτι της ομάδας του Μαρουσίου αλλά και αναφερόμενος με σκωπτικό τρόπο σε κάποιες   βρισιές που ακούστηκαν από την κερκίδα των οπαδών του  Αμαρουσίου,

Αναλυτικά όσα δήλωσε.

“Παρουσιαστήκαμε σήμερα αρκετά συγκεντρωμένοι και με διάθεση να παλέψουμε για κάθε μπάλα!
Το επιτύχαμε εν μέρει αλλά στις λεπτομέρειες χάθηκαν κάποιες καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα μάχες!
Δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος από την διάθεση και την προσπάθεια των παιδιών.
Ωστόσο χάσαμε και οφείλουμε όλοι στον Οργανισμό να αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα καθώς πλέον φτάσαμε στο 8-8 και οι νίκες από εδώ και πέρα είναι το ζητούμενο.
Συγχαρητήρια στο αθλητικό κομμάτι του Αμαρουσίου (αθλητές και προπονητές) για τη νίκη και ειλικρινά ζητώ συγγνώμη από την γυναίκα μου και την μανούλα μου!
Δεν φταίνε σε τίποτα που εγώ ικανοποιώ την «αρρώστια» μου να κάνω τον προπονητή.”