Κοντά στη συμπλήρωση του νέου του ρόστερ βρίσκεται ο Ηρακλής, καθώς απομένουν κάποιες τελευταίες κινήσεις προκειμένου να κλείσουν οι φετινές μεταγραφές. Το βάρος της προσοχής των ανθρώπων του “Γηραιού” έχει πέσει στη περίπτωση του Γιώργου Αποστολίδη και εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση της μεταγραφής. Οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον 32χρονο γκαρντ και εξελίξεις αναμένονται αμέσως μετά την επιστροφή του εκπροσώπου του παίκτη από την Αμερική, μέσα στις επόμενες ημέρες. Εάν ολοκληρωθεί η απόκτηση του Αποστολίδη ο Ηρακλής θα έχει ενισχυθεί σημαντικά στις θέσεις “1 και 2” και αναμφίβολα θα ανέβει επίπεδο καθώς είναι γνωστά τα σπουδαία αγωνιστικά χαρακτηριστικά του πρώην άσσου της Δόξας Λευκάδας.

Ανοιχτό εξάλλου παραμένει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης ακόμη μιας μεταγραφής, με την περίπτωση του Γιάννη Καραθανάση (24, 2.03) να βρίσκεται σε προτεραιότητα. Ο Έλληνας φόργουορντ που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Ιβανώφειο, όμως ακόμη δεν έχει βρεθεί η “χρυσή τομή” στο οικονομικό.

Αύριο (1/9) είναι σημαντική ημέρα για τον Ηρακλή, καθώς αναμένεται να αφιχθεί στη χώρα μας, ο Μάικ Ντι Νούνο. Ο Αμερικάνος πλέι μέικερ που προορίζεται για ηγέτης της ομάδας του Στέφανου Πέρκου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ντόπιγκ κοντρόλ και από τη Τετάρτη (2/9) αναμένεται να ενσωματωθεί στη προετοιμασία που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και διανύει την δεύτερη εβδομάδα της.