Τα Τρίκαλα βρίσκονται πλέον μια… ανάσα από την κατάκτηση της ανόδου στην Α1. Η εύκολη νίκη στο Ηράκλειο, έφερε τους Θεσσαλούς… αγκαλιά με τον μεγάλο στόχο τους καθώς χρειάζονται νίκη στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με το Παγκράτι, στο κατάμεστο κλειστό των Τρικάλων για να τα καταφέρουν.

Ο Γιάννης Τζήμας είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά και τη νέα νίκη των παικτών του και δήλωσε: “Ήταν μία σπουδαία νίκη αλλά μας μένει ένας ακόμη τελικός στην έδρα μας με το Παγκράτι για να πανηγυρίσουμε μία ανέλπιστη επιτυχία. Σε αυτό το παιχνίδι απαιτείται συστράτευση και θα πρέπει όλοι μαζί να βρεθούμε στο γήπεδο. Η ομάδα μας με τα γνωστά της προβλήματα έμεινε ζωντανή όλη την χρονιά, πάλεψε, ήταν η 9η εκτός έδρας νίκη. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε αυτήν την ομάδα για την προσπάθεια που έχει κάνει. Είμαστε ακόμη τρίτοι και περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική για να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω”, τόνισε ο έμπειρος κόουτς ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Ηράκλειο:

“Το Ηράκλειο είναι μία ιστορική ομάδα, μία μεγάλη ομάδα και θέλω να συγχαρώ τον κόουτς Βασίλη Ράλλη για την προσπάθεια που κάνει. Παλεύει η ομάδα του παρά τα προβλήματα και είναι ίσως η πρώτη φορά που βρήκαμε απέναντι μας μία ομάδα με περισσότερα προβλήματα από μας”.