Ο Φάχρο Αλίχοντζιτς έκανε δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Πανιωνίου και αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στους Μαχητές, στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στο επόμενο ματς με τον Αίολο Αστακού (3/12, 17:00).

Αναλυτικά τι είπε:

Για το ματς με τους Μαχητές και τον κόσμο: «Ήταν άλλη μια σημαντική νίκη που πετύχαμε στο πρωτάθλημα μέσα από την ομαδική δουλειά που γίνεται. Η άμυνα και η συγκέντρωση ήταν τα στοιχεία που μας οδήγησαν στη νίκη. Ελέγξαμε τον ρυθμό πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και εκμεταλλευτήκαμε τα καλά στοιχεία που έχουμε στο παιχνίδι μας. Στο γήπεδο μας είμαστε πολύ δυνατοί, ο κόσμος μας δίνει ενέργεια και ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη, η παρουσία του κάνει πιο εύκολη την δουλειά μας». 

Για το παιχνίδι με τον Αίολο: «Έχουμε αντιμετωπίσει τον Αίολο και στο κύπελλο, όμως αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εάν μείνουμε συγκεντρωμένοι και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε».