Ο τεχνικός ηγέτης του “Γηραιού” σε δηλώσεις του στο “Ράδιο Γάμμα” της Πάτρας, στάθηκε στην σπουδαιότητα των εκτός έδρας επιτυχιών, ενώ σχετικά με τη “μάχη” της ανόδου υπογράμμισε πως υπάρχουν και άλλες ομάδες εκτός του Ηρακλή και του Περιστερίου που θέτουν υποψηφιότητα.

“Και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό, αυτό δεν αμφισβητείται. Η Α2 είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία στην οποία υπάρχουν δύσκολες έδρες που δύσκολα σπάνε.
Υπό την έννοια αυτή η δική μας πολύ μεγάλη νίκης την Καρδίτσα έχει την αξία της και απέναντι σε μια πολύ ενισχυμένη και ανταγωνιστική ομάδα.
Άλλωστε, οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο εύκολα-δύσκολα, θα πάρουν τις νίκες στο σπίτι τους. Αυτές όμως που θα κάνουν τα περισσότερα διπλά, θα έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο.
Εγώ πάντως χάρηκα το ματς στην Καρδίτσα εκεί όπου το κοινό χάρηκε τα ματς και το μπάσκετ, μας χειροκρότησε και μας και είχαμε μια πραγματικά πολύ ωραία ατμόσφαιρα”, τόνισε ο Αλεξανδρής και πρόσθεσε σχετικά με το ότι ο Ηρακλής και το Περιστέρι θεωρούνται τα δύο μεγάλα φαβορί για την άνοδο: : Εντάξει εμείς έχουμε φτιάξει και πάλι μια πολύ ισχυρή ομάδα, ενώ το Περιστέρι θα έλεγα ότι έχει ακόμη το κάτι παραπάνω, με τον Αμερικάνο κοινοτικό Κίκι Κλαρκ, έναν άκρως ποιοτικό παίκτη, αλλά και τους υπόλοιπους. Όμως μόνοι μας δε θα είμαστε σε αυτό το μαραθώνιο. Υπάρχου κι άλλες ισχυρές ομάδες, όπως Χολαργός, Δόξα Λ., Απόλλωνας και πιθανά και 1-2 ακόμη που μπορεί να εμφανιστούν και μη ξεχνάει κανείς, ότι μιλάμε για 30 αγωνιστικές, πολύ μεγάλη πραγματικά διαδρομή όπου τα πάντα μπορεί να συμβούν”.