Ο Ηρακλής ξεπέρασε με δυσκολία το εμπόδιο της Καρδίτσας και συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου στην επόμενη φάση αύριο (23/9) θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό, στον Πειραιά, με στόχο να κάνει το τρία στα τρία στον θεσμό.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Αλεξανδρής σε δηλώσεις του στάθηκε στην ανάγκη για βελτίωση της ομάδας στα επόμενα ματς, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας της Καρδίτσας: “Η ομάδα της Καρδίτσας μας δυσκόλεψε πολύ και δε μπορώ να κρύψω πως με εξέπληξε. Έπαιξε έξυπνα, με ωραία τακτική, είχε κόσμο το γήπεδο. Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Έτσι όπως είδα την Καρδίτσα δε θα κινδυνέψει στην Α2, με την εμπειρία που έχω αποκτήσει τα δύο τελευταία χρόνια με την παρουσία μου στην Α2. Όσο για εμάς, συνεχίζουμε. Είχαμε μια απώλεια τον Δημήτρη τον Χαριτόπουλο στους ψηλούς και θα προσπαθήσουμε σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι που έχουμε με τον Εθνικό να παρουσιαστούμε καλύτεροι”, τόνισε ο έμπειρος κόουτς του “Γηραιού“.

Σύσσωμος ο Ηρακλής αφιέρωσε τη νίκη – πρόκριση του Κυπέλλου στη μνήμη του φίλου της ομάδας Αντώνη Μίλη, ο οποίος “έφυγε” πρόωρα και άδικα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη “κυανόλευκη” οικογένεια.