Για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ο Ηρακλής είναι μόνος του στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου κρατά στα… χέρια του την επιστροφή του στη Basket League. Ο τεχνικός ηγέτης του “Γηραιού” Βαγγέλης Αλεξανδρής, ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί των Μαχητών στα Πεύκα που σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου έφερε την ομάδα του στη κορυφή, έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου του Ηρακλή:

“Ο κόσμος του Ηρακλή δε σταμάτησε να τραγουδά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στο ματς με τα Πεύκα. Έμεινε και μετά το τέλος να ακούσει στα κινητά του το τέλος του παιχνιδιού του Πανιωνίου και το πανηγύρισε με την ψυχή του”, τόνισε στον “Arena FM” ο “τίγρης” και πρόσθεσε: “Ελπίζω να μείνουμε στην πρώτη θέση μέχρι τέλους. Πρώτη φορά είμαστε μόνοι πρώτοι από την αρχή του πρωταθλήματος. Τρία παιχνίδια μένουν και είναι δύσκολα. Και με τον Αστακό και με το Φάρο και τον Αμύντα. Είμαι αισιόδοξος. Φτάσαμε πολύ κοντά στο όνειρο της ανόδου και δε θα το αφήσουμε. Βλέπουμε πόσο το θέλει ο κόσμος και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Ο κόσμος στηρίζει τόσο πολύ. Είμαι κατασυγκινημένος και κατενθουσιασμένος από τη συμπεριφορά του. Ξέρει κι εκτιμά. Δε του ζητήσαμε τίποτα. Έχουν δικούς τους ηθικούς κανόνες. Βλέπουν αν νοιάζεσαι πραγματικά για την ομάδα και αν τα δίνεις όλα”.

Στο μεταξύ νέος… συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις των φιλάθλων ενόψει του κρισιμότατου αγώνα του προσεχούς Σαββάτου (22/4) με τον Αίολο Αστακού και όλα δείχνουν ότι το Ιβανώφειο θα είναι κατάμεστο. Μάλιστα, το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας οι οποίοι ετοιμάζονται για νέο “σολντ άουτ“: “Η ομάδα όπως έχουμε υποσχεθεί από την αρχή της περιόδου οδεύει ολοταχώς για την Α1. Επειδή το Σάββατο η προσέλευση θα είναι μεγάλη, από αύριο θα χορηγούνται προσκλήσεις από τις 18:00 το απόγευμα έως τις 21:00 το βράδυ. Τμήμα καλαθοσφαίρισης Γ.Σ Ηρακλής”.