Οι εξελίξεις σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας ομάδας του Παγκρατίου θα καθυστερήσουν ακόμη λίγο, καθώς προέχουν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Ασφαλώς και το οικονομικό, αλλά και η γενικότερη φιλοσοφία που θα ακολουθεί η ομάδα είναι τα πρώτα που θα απασχολήσουν τον επικεφαλής της ομάδας μπάσκετ Νίκο Μπογονικολό και τους… πιθανούς συνεργάτες του και στη συνέχεια θα περάσουν στα αμιγώς αγωνιστικά θέματα, με πρώτο και καλύτερο αυτό του προπονητή.

Αναμφίβολα η έλευση του Δημήτρη Λιόγα στα μέσα της περσινής σεζόν… ανέστησε τους “ροσονέρι” και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να τους κρατήσει στην Α2, πραγματοποιώντας έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο. Γεγονός που έχει εκτιμηθεί δεόντως από την διοίκηση, η οποία έχει σε πρώτο πλάνο τον Έλληνα κόουτς και για το νέο πρωτάθλημα.

Τα αισθήματα είναι πάντως… αμοιβαία, καθώς και ο Λιόγας από τη πλευρά του έχει πλέον “δεθεί” με το Παγκράτι και θα ήθελε να…χτίσει πάνω στην μεγάλη επιτυχία της παραμονής και να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό σύνολο.

Αυτό όμως που προέχει είναι να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες σε διοικητικό και κυρίως οικονομικό επίπεδο, προκειμένου να γίνουν οι πρώτες ουσιαστικές κουβέντες με τον κόουτς για την ανανέωση της συνεργασίας, ενώ το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό στις προσεχείς εκλογές της 20ης Ιουνίου.