Από τη Θεσσαλονίκη ξενικά η αγωνιστική… περιπέτεια της Λιβαδειάς τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το συγκρότημα της Βοιωτίας θα κοντραριστεί στα Πεύκα τους τοπικούς Μαχητές, στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα παιχνίδι που αντιμετωπίζεται ως ακόμη ένα… τεστ προετοιμασίας. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον προπονητή Σάββα Κατσούνη ο τραυματισμός του Σωτήρη Μαράντου. Ο νεαρός φόργουορντ έχει υποστεί διάστρεμμα ελαφριάς μορφής από τη περασμένη εβδομάδα και ακόμη δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όμως η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και θα αποφασιστεί τη τελευταία στιγμή.

“Σίγουρα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, όμως θέλουμε τέτοια παιχνίδια, όπως αυτό του Κυπέλλου με τους Μαχητές, αφού δεν έχουμε τη δυνατότητα να παίζουμε συχνά φιλικά και μας χρειάζονται δυνατά τεστ προετοιμασίας ενόψει των υποχρεώσεων μας για το πρωτάθλημα”, σχολίασε ο Σάββας Κατσούνης σχετικά με την συνάντηση των Πευκών.
Εξάλλου, η Λιβαδειά συνεχίζει τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση του φετινού της ρόστερ, καθώς χρειάζεται – σύμφωνα με τον προγραμματισμό του τεχνικού τιμ – ακόμη ένα παίκτη στη περιφέρεια, προκειμένου να είναι “πάνοπλη” σε όλες τις θέσεις.