Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν την επόμενη χρονιά ο Αμύντας και ο Κώστας Τάγαρης. Ο 29χρονος σέντερ αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο του Υμηττού έπειτα από ένα χρόνο συνεργασίας στην Α2.

Τη σεζόν που πέρασε ο Τάγαρης δεν είχε μεγάλο ρόλο στο rotation του Μάη Κωνσταντινίδη, καθώς έπαιζε 8,6 λεπτά κατά μέσο όρο, με απολογισμό 1,9 πόντους και 1,2 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Η ανακοίνωση του Αμύντα:

«Η οικογένεια του Αμύντα αποχαιρετά τον αθλητή των Ανδρών, Κώστα Τάγαρη, ο οποίος τίμησε τη φανέλα του Συλλόγου την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε. Πολύτιμη μονάδα στην ομάδα μας, βοηθώντας την στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις αλλά και στη λειτουργία της. Μαζί του ζήσαμε επιτυχίες, έως τον τελικό Κυπέλου της Α2 και το πλασάρισμα στην οκτάδα της δεύτερη τη τάξει Εθνικής κατηγορίας.

Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες και οι φίλαθλοι των “πορτοκαλί” εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς τον παίκτη, που θα είναι πάντα μέλος της οικογένειάς μας και εύχονται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα του, μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας. Οι πόρτες του Αμύντα θα είναι πάντα ανοικτές και οι δεσμοί φιλίας και αλληλοεκτίμησης που υπάρχουν και με τους φιλάθλους μας στον Υμηττό θα είναι πάντα δυνατοί.

Σε ευχαριστούμε Κωστή!».