Σε αναβολή οδηγούνται οι προγραμματισμένοι για το προσεχές Σάββατο 19/9 αγώνες για την Α΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία θα έπαιρναν μέρος μόνο ομάδες της Α2. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή την υπουργική απόφαση για αναβολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων από το Σάββατο μέχρι τη Δευτέρα, λόγω των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά:

“O Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός υπέγραψε την εντολή της υπηρεσιακής Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ΑγγελικήςΕυφροσύνης ΚιάουΔημάκου για την αναστολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων για 3 ημέρες από το Σάββατο 19-09-2015 ως τη Δευτέρα 21-09-2015 λόγω των εθνικών εκλογών”.

Την αναβολή αναμένεται να κοινοποιήσει σήμερα στις ομάδες με σχετική της ανακοίνωση και η ΕΟΚ. Το γιατί έπρεπε βέβαια να φτάσουμε τρεις ημέρες πριν τους αγώνες για να παρθεί η απόφαση για την αναβολή, τη στιγμή που οι εκλογές έχουν προκηρυχτεί εδώ και ένα μήνα, είναι ένα ερώτημα πολύ δύσκολο προς απάντηση στο οργανωμένο κράτος που ζούμε… Η προσεχής Τετάρτη (23/9) είναι η πιθανότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας…