“Στοιχειωμένο” μοιάζει να είναι το παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον Ηρακλή, το οποίο είχε αναβληθεί την 8η αγωνιστική λόγω του γνωστού προβλήματος στην στέγη του κλειστού των Ιλισίων. Το παιχνίδι είχε οριστεί για το προσεχές Σάββατο (20/12), όμως όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΟΚ, αναβάλλεται εκ νέου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος είναι αφ’ ενός τα προβλήματα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η οροφή του κλειστού των Ιλισίων, η οποία στάζει και υπάρχουν φόβοι (δεδομένης της νεροποντής που πλήττει αυτές τις ημέρες την Αθήνα), να υπάρξει νέο θέμα και αφ’ ετέρου το… μέλλον του Ηλυσιακού στην Α2.

Συγκεκριμένα, στις 20/12 λήγει η προθεσμία που είχε λάβει η ΚΑΕ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για να αρθεί η κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής. Την Δευτέρα (22/12), οι άνθρωποι του Ηλυσιακού θα παρουσιαστούν στην Επιτροπή με ότι χαρτιά έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν, όμως αν δεν καταφέρουν να πάρουν ούτε τώρα ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, τότε θα αποβληθούν από το πρωτάθλημα.

Έτσι, η Ομοσπονδία εξετάζοντας αυτές τις δύο παραμέτρους οδηγήθηκε στην νέα αναβολή του αγώνα. Στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων” πάντως επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια της στην Α2. Προκειμένου να παραμείνουν οι παίκτες του Σπύρου Σταθούλη σε αγωνιστική εγρήγορση, προγραμματίστηκε φιλικό για αύριο (Πέμπτη 18/12), στο κλειστό του Παπάγου, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.