Το Ηράκλειο δεν κατάφερε να πετύχει τον πρωτεύοντα στόχο του που ήταν η παραμονή στην Α2 και παίρνει πλέον τον δρόμο της… επιστροφής στη Β΄ Εθνική.

Το σημαντικό όμως για την ομάδα της Κρήτης είναι ότι ξεκινά την αναδιοργάνωση της ενόψει του νέου πρωταθλήματος χωρίς… βάρη από την φετινή σεζόν, πράγμα αρκετά σπάνιο για μια ομάδα που υποβιβάστηκε. Η διοίκηση των “κυανόλευκων” πλήρωσε και τον μισθό του Απριλίου στους παίκτες και τους προπονητές, δείχνοντας ότι η νοικοκυροσύνη που τους διέκρινε στο ξεκίνημα τους στην Α2 έχει διάρκεια…

Ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, με τον Βασίλη Ράλλη να παραμένει – όπως όλα δείχνουν – στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξουν βέβαια και οι επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του συλλόγου.

Οι προπονήσεις στο “Λίντο” θα συνεχιστούν και τον επόμενο μήνα, με τον Έλληνα κόουτς να ρίχνει το βάρος του κυρίως στα νέα παιδιά της ομάδας, ενώ και οι “μεγάλοι” θα συνεχίσουν το πρόγραμμα συντήρησης.