Άλλη ανακοίνωση περιμέναμε πρώτη, άλλη προέκυψε. Πάντως, ήταν τυπικό το θέμα. Η ΑΕΚ κοινοποίησε την συμφωνία της με τον Αχιλλέα Δεμέναγα, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος Ανάπτυξης Ταλέντων.

Σχετικά σας έχουμε γράψει εδώ και καιρό. Ο 43χρονος προπονητής, που έχει πιάσει δουλειά εδώ και καιρό. θα αναλάβει τη νέα περίοδο και την καθοδήγηση (από τον πάγκο) της ομάδας των Εφήβων της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ: “Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Αχιλλέα Δεμέναγα στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της παραγωγικής διαδικασίας της ΑΕΚ, η οποία για σειρά ετών αποτελούσε μία από τις κορυφαίες σχολές Μπάσκετ στη χώρα. Ο κ. Δεμέναγας αναλαμβάνει το νέο πόστο του Υπευθύνου Ανάπτυξης Ταλέντων που θεσμοθετείται με σκοπό την αναδιοργάνωση των τμημάτων Υποδομής.

Ο κ. Δεμέναγας είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα στην Προπονητική Καλαθοσφαίρισης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη “Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης”, ενώ έχει πλούσια δράση ως προπονητής στην ανάδειξη νεαρών Kαλαθοσφαιριστών, μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση και την εμπειρία του και ως πρώην επαγγελματίας αθλητής στην Α1 και μέλος των Εθνικών Ομάδων Παίδων, Εφήβων, Ελπίδων και Β’ Ανδρών”.