Τον Απόστολο Ναούμη ανακοίνωσε ο Ιπποκράτης Κω και επιβεβαίωσε το basketblog.gr. Ο 25χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Καστοριάς πραγματοποιώντας σημαντικές εμφανίσεις με μέσο όρο 8,1 πόντους.

Στο παρελθόν ο Ναούμης έχει περάσει από Μαντουλίδη, Δόξα Λευκάδας, Ικαρους Σερρών, Ψυχικό, Φίλιππο Βέροιας και Μαχητές Πεύκων ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Παίδων.

Με την προσθήκη του 25χρονου ο Ιπποκράτης πραγματοποίησε την 4η μεταγραφή του για φέτος μετά τους Καλαμπάκα, Σκούφη και Λαανέ και έχει ενισχυθεί σημαντικά εν όψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Κώων Ιπποκράτη :

Παίκτης της ομάδας είναι από σήμερα ο Απόστολος Ναούμης. Ο 25χρονος φόργουορντ έχει ύψος 1,98μ.και πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Καστοριάς έχοντας μέσο όρο 8,1 πόντους κατά μέσο όρο. 
Πέρα από την Καστοριά έχει αγωνιστεί στους Μαντουλίδη, Δόξα Λευκάδας, Ικαρους Σερρών, Ψυχικό, Φίλιππο Βέροιας και Μαχητές Πεύκων ενώ ήταν διεθνής με την Εθνική Παίδων.

Παράλληλα η ομάδα της Κω κάλεσε τον κόσμο να την στηρίξει αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΒΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2018-19. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 120 ευρώ.για την πρώτη παρουσία του Ιπποκράτη στην Α2 κατηγορία.