Στην επισημοποίηση της πρόσληψης του Βασίλη Νιπεργιάλη προχώρησε η διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας. Ο Έλληνας κόουτς που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, ανέλαβε ήδη τα καθήκοντα του και προχωράει στον σχεδιασμό της νέας ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Βασίλη Νιπεργιάλη για την τρέχουσα σεζόν. Ο Βασίλης κάνοντας πραγματική υπέρβαση των υποχρεώσεων του, στοιχήθηκε μαζί με τους  ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να αναδείξουν αυτό που γίνεται εδώ και 10 χρόνια σε αυτό τον νομό της Ελλάδας και από τον Κόροιβο.

Για όλους εμάς που είμαστε γύρω από την ομάδα η παρουσία του Βασίλη Νιπεργιάλη στην θέση του προπονητή ήταν διακαής πόθος και όλοι είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον προπονητή μας και καλούμε όλους του φίλους της ομάδας να σηκώσουν μανίκια, βοηθώντας με όποιο τρόπο επιθυμούν στην προσπάθεια που κάνει το αθλητικό καμάρι του νομού μας για να σταθεί σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο της Α2 Εθνικής κατηγορίας“.