Τις πρώτες δύο ανανεώσεις στο ρόστερ του έκανε ο Φάρος, με τους Νίκο Λιακόπουλο και Βαγγέλη Καράμπουλα να συνεχίζουν τη συνεργασία τους με την ομάδα του Κερατσινίου, είτε ο σύλλογος βρεθεί από τη νέα χρονιά στην Α1, είτε στην Α2 τελικά.

Οι δύο παίκτες συνέβαλαν τα μέγιστα τη χρονιά που πέρασε, οδηγώντας σε μεγάλες επιτυχίες το σύλλογο. Αμφότεροι είχαν ούτως ή αλλώς κλειστό διετές συμβόλαιο με την ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, αποδέχτηκαν την πρόταση που τους έγινε να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την “κυανέρυθρη” φανέλα, ανεξαρτήτως κατηγορίας και με μικρή μείωση στις αποδοχές τους, καθώς οι συνθήκες που διέπουν το Φάρο τον καθιστούν ένα υγιές σωματείο. Η “υγεία” αυτή διακρίνεται και στο γεγονός ότι όλοι οι παίκτες έχουν εξοφληθεί πλέον, όσον αφορά τις οικονομικές τους απολαβές.

Η ανακοίνωση του Φάρου:

“Ο Φάρος Κερατσινίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές, Νίκο Λιακόπουλο και Βαγγέλη Καράμπουλα. Η εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας μας, στην οποία συνετέλεσαν σε μεγάλο βαθμό τόσο ο Νίκος όσο και ο Βαγγέλης, επισφραγίζεται με την παραμονή των δύο παικτών στο Φάρος μας και τη νέα αγωνιστική χρονιά”.