Ο σχεδιασμός του Ερμή συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Εκτός από τη μέχρι στιγμής ενίσχυση του ρόστερ, η ομάδα του Λαγκαδά πέτυχε μια σημαντική συμφωνία και σε χορηγικό επίπεδο, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία της με την εταιρία “DROP ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ ΑΕ”. Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, η συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα τους “πράσινους” για την ομαλή λειτουργία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με  την εταιρία DROP ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ, την κορυφαία εταιρία των Βαλκανίων στο χώρο των επίπλων και αξεσουάρ μπάνιου. Η εταιρία Drop με ιδιοκτήτη τον Κώστα Μαρτινίδη θα είναι και τη νέα σεζόν Χρυσός Χορηγός του Ερμή Λαγκαδά.” 

Η εταιρία δραστηριοποιείται με τεράστια δυναμική στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταταστήματα σε Αθήνα και Κρήτη ενώ θεωρείται εκ των κορυφαίων σε όλα τα Βαλκάνια στο χώρο των αξεσουάρ και επίπλων μπάνιου.  

Ο πρόεδρος του Ερμή κος Χρηστίδης εμφανώς ικανοποιημένος από την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε: “Η εταιρία DROP έχει σημαντικό μερίδιο στο σημείο που έχει φτάσει ο Ερμής Λαγκαδά. Είναι δύσκολο στους καιρούς μας να υπάρχουν εταιρείες που στηρίζουν τα αθλητικά σωματεία. Είναι εξίσου ωστόσο πολύ ενθαρρυντικό, να έχουμε στον Λαγκαδά τόσο ισχυρούς συμμάχους.

Τις επόμενες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε κι άλλες μεγάλες συνεργασίες που μας επιτρέπουν να κάνουμε όνειρα για το μέλλον χωρίς φυσικά να αλλοιώνουμε τη φιλοσοφία μας που έχει ως βάση την πρόοδο και την ενεργό συμμετοχή των νεαρών αθλητών”.

Ο ιδιοκτήτης της DROP AE κος Κώστας Μαρτινίδης τόνισε τα ακόλουθα: “Ο Ερμής Λαγκαδά αποτελεί διαφήμιση για την περιφέρεια του Νομού Θεσσαλονίκης. Αποτελεί συγχρόνως το καμάρι όλης της Επαρχίας Λαγκαδά. Εκείνο όμως που μας “υποχρεώνει” να σταθούμε αρωγοί, είναι ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας και η ξεκάθαρη στόχευση στα ταλέντα του τόπου μας. 

Περιμένω με αγωνία να δω την πιο νεανική ομάδα της Ελλάδας. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, ωστόσο ελπίζω ότι τα νέα παιδιά θα κάνουν τη διαφορά και θα σηκώσουν στις πλάτες τους τον ΕρμήΗ ευμάρεια της εταιρείας μας σε μια χρονιά τεραστίας ύφεσης ελπίζω να συμπαρασύρει και τον Ερμή, μια ομάδα πρότυπο διοικητικής, οικονομικής και αγωνιστικής λειτουργίας“.