Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάκη Ξουρίδα, ο οποίος και θα είναι ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για την επόμενη σεζόν”

Με αυτή του την ανακοίνωση ο Ερμής επισημοποίησε την αναμενόμενη συνέχιση της συνεργασία του με τον έμπειρο κόουτς, κάτι που αποτελούσε κοινή επιθυμία των δύο πλευρών.

Ο Τάκης Ξουρίδας ο οποίος εντυπωσίασε άπαντες στον Λαγαδά στο 2ο μισό της περσινής σεζόν θα πορευτεί στον πάγκο του Ερμή μαζί με τον Δημήτρη Γεροφώτη όπως και πέρσι με στόχο τη συνέχιση του πλάνου ανάπτυξης που εφαρμόζει ο σύλλογος με την συμμετοχή και την ανάδειξη πολλών και νεαρών αθλητών.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, συμφωνήθηκε ότι και τη φετινή χρονιά θα χρησιμοποιηθούν πολλοί ταλαντούχοι αθλητές είτε από τις υποδομές της ομάδας είτε από τις γύρω περιοχές. Άλλωστε την περσινή χρονιά ο σύλλογος είχε το μικρότερο μ.ό. ηλικίας στην Α2 (22 έτη) κάτι που αναμένεται να ισχύσει και φέτος. Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν και από την παραμονή των διεθνών νέων Καμαριώτη και Καλογιαννίδη, με τον πρώτο να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Μάλιστα πολύ ικανοποιητική ήταν η παρουσία του Θάνου Καμαριώτη στην φιλική νίκη που πέτυχε η Εθνική Νέων κόντρα στην Κροατία στο τουρνουά της Ιταλίας.