Η Δάφνη Δαφνίου ετοιμάζεται για την παρθενική της εμφάνιση στην Α2 και θέλει να δημιουργήσει ένα νεανικό και ανταγωνιστικό ρόστερ, διατηρώντας τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας που έχτισε από την περασμένη σεζόν.

Ο σχεδιασμός των “πράσινων” στηρίζεται σε δύο άξονες, την ανανέωση του περσινού κορμού μεν, τον εμπλουτισμό με νεαρούς ταλαντούχους παίκτες δε. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του basketblog.gr η ομάδα του Χαϊδαρίου θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Κώστα Κουφόπουλο και να προσθέσει τον Ρένο Μπάλο.

Αμφότεροι οι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών και με το τέλος των διεθνών υποχρεώσεων τους θέλουν να κοιτάξουν το μέλλον τους. Ο Κουφόπουλος μπορεί να είναι αρκετά νεαρός ηλικιακά, όμως το χέρι του στα μακρινά σουτ θυμίζει… σουτέρ ολκής και στην διοίκηση της Δάφνης θέλουν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους, κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό.

Από την άλλη, ο Μπάλος κέρδισε τις εντυπώσεις την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Παπάγου και στη Δάφνη πιστεύουν ότι η περίπτωση του είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για το παρόν και το μέλλον.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι δύο υποθέσεις με την Δάφνη Δαφνίου να χτίζει μεθοδικά το ρόστερ της για τη νέα σεζόν.