Το Ψυχικό ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας του με τους αθλητές Ντίνο Αχή, Νίκο Παπανικολάου, Θωμά Νίκου, Μάριο Σακελλαρίου, Νίκο Τσιώκο και Λευτέρη Χρυσό, ενώ ενημέρωσε και για την αποχώρηση των Γιάννη Δημάκου, Βασίλη Αγγελακόπουλου, Aleksandar Stevovic, Τζόϊ Γκάτζο, Πέτρου Μελισσαράτου, Σπύρου Πάνου και του Φίλιππου Μοσχοβίτη.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Ψυχικού ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους αθλητές Ντίνο Αχή, Νίκο Παπανικολάου, Θωμά Νίκου, Μάριο Σακελλαρίου, Νίκο Τσιώκο και Λευτέρη Χρυσό, για την επάνδρωση της ομάδας Ανδρών του Σωματείου μας. Ο Ντίνος Αχής είναι ο αρχηγός και ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας. Προέρχεται από τα σπλάχνα της και αγωνίζεται ανελλιπώς στην ομάδα Ανδρών από την Β’ ΕΣΚΑ. Ο Νίκος Παπανικολάου συνεχίζει στο Ψυχικό για 4η χρονιά, ενώ για τον έτερο αρχηγό της ομάδας, τον Θωμά Νίκου, αυτή θα είναι η 3η του χρονιά μαζί μας. Για τους νεαρούς Σακελλαρίου, Τσιώκο και Χρυσό αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα φορούν την κυανοκίτρινη φανέλα.
Η Α.Ε.Ψυχικού επίσης ανακοινώνει την αποχώρηση από την ομάδα Ανδρών των αθλητών Γιάννη Δημάκου, Βασίλη Αγγελακόπουλου, Aleksandar Stevovic, Τζόϊ Γκάτζο, Πέτρου Μελισσαράτου, Σπύρου Πάνου και του Φίλιππου Μοσχοβίτη τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
Κάποιοι από τους αθλητές αυτούς ήδη βρίσκονται σε αντίπαλες ομάδες για τη νέα σεζόν, όμως εμείς θα τους περιμένουμε με χαρά στο κλειστό του Ψυχικού, όπως αρμόζει σε καλούς παλιούς φίλους.