Ανατροπή δεδομένων με Τουντζιαράκη…

Συγκεκριμένα σε νεοφώτιστη ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας κατέληξε ο Σταύρος Τουτζιαράκης, αλλά αυτή δεν είναι ο Προμηθέας Πατρών αλλά ο ΓΣ Κύμης, ο οποίος με αστραπιαίες κινήσεις ήρθε σε συμφωνία με τον 28χρονο σέντερ. Συγκεκριμένα από τις 21/5 είχαμε αναφέρει για την πρόθεση του Μάκη Γιατρά να φέρει στην Πάτρα τον Βορειοελλαδίτη ψηλό, ο οποίος εν τέλει καταλήγει στην Εύβοια, και στην ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου, αποτελώντας ουσιαστικά την πρώτη μεταγραφή της νέας περιόδου.

Ο Έλληνας σέντερ την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην Ουγγαρία και MAFC της Βουδαπέστης όπου σε 20 παιχνίδια είχε 15,2 πόντους κατά μέσο όρο και 8,8 ριμπάουντ.Τα προηγούμενα δυο χρόνια βρέθηκε στην Σουηδία και την Σόλνα όπου έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις. Εκτός από τον Τουτζιαράκη, ο Γυμναστικός έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιάννη Ψαθά, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Θοεδώρου, καθώς κατάγεται από την Εύβοια και αρκετές φορές προπονείται στο κλειστό της ομώνυμης ομάδας.

Τον παίκτη καλωσόρισε στην ομάδα και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας ο ισχυρός άνδρας της Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου αναφέροντας: «Καλωσορίζω στην οικογένεια του Γ.Σ.Κύμης τον αθλητή Τουτζιαράκη Σταύρο!!!»