Τα… πατήματα του ψάχνει ακόμη να βρει ο Κόροιβος, ο οποίος είναι σαφές – μετά και τις δύο πρώτες αγωνιστικές – ότι δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού είναι μία από τις ομάδες που ξεκίνησαν λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος την προετοιμασία τους και χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους προκειμένου να μονταριστούν.

Οι υποχρεώσεις όμως τρέχουν και το Σάββατο η ομάδα της Ηλείας έχει μπροστά της ακόμη ένα κρίσιμο ματς, στην έδρα της, κόντρα στη Νίκη Βόλου. Το ευχάριστο για τον κόουτς Βασίλη Νιπεργιάλη είναι ότι μπορεί να υπολογίζει κανονικά στην παρουσία του Σάκη Καρύδα. Ο έμπειρος γκαρντ ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες (έπαιξε τραυματίας κόντρα στον Αρκαδικό) και αναμένεται να είναι 100% έτοιμος μέχρι την σημαντική Σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Αντίθετα, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Μιχάλη Χατζόπουλου, με τον 21χρονο φόργουορντ να μην έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.