Οι “σκίουροι” παρουσιάζουν και φέτος μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα και σημαντικότατο ρόλο στην πολύ καλή πορεία τους έχει παίξει η παρουσία του Νικ Παύλος.

Ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ προστέθηκε στο ρόστερ λίγο μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, καθώς ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας είχε εντοπίσει μια αδυναμία στο σκοράρισμα. Ο Παύλος αφού χρειάστηκε – όπως είναι φυσικό – ένα διάστημα για να βρει τα πατήματα του, έχει εξελιχθεί στον παίκτη που κάνει τη διαφορά…

 Μετά από δύο μέτριες έως αδιάφορες χρονιές σε Δούκα και Παγκράτι, ο προερχόμενος από την ΑΕΚ 25χρονος άσσος, δείχνει να έχει βρει στο Ψυχικό το… λιμάνι που έψαχνε. Η πρόοδος του είναι αξιοπρόσεκτη και χαρακτηριστικό είναι πως σε κάθε αγώνα που ο Παύλος τα… βάζει, το Ψυχικό κερδίζει. Κόντρα στον Απόλλωνα ήταν εξαιρετικός με 18 πόντους, ενώ 10 πόντους είχε στη νίκη επί της Καρδίτσας, 19 με τον Αρκαδικό, 18 με Λάρισα και 15 με το Μαρούσι. Είναι σαφές ότι έχει εξελιχθεί σε βασικό επιθετικό όπλο του Ψυχικού και είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 12,4 πόντους κατά μέσο όρο στα 13 ματς που έχει παίξει, πίσω από τον Νίκο Τσιώκο (13,7 πόντους μ.ο.).