Χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε στους φίλους της η Δόξα Λευκάδας, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στο πρώτο από τα δύο φιλικά που έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπαδόπουλου επικράτησε με 76-63 και έδειξε ιδιαίτερα ανεβασμένη αγωνιστικά, με τον Πάρη Μάρτζο να είναι ο πρώτος σκόρερ.

Άκρως θετικό ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο του Θοδωρή Πανάρα, που ήταν από τους κορυφαίους της συνάντησης και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα της Λευκάδας στη προσπάθεια της να κρατηθεί στη κατηγορία. Η Δόξα θα αντιμετωπίσει εκ νέου τα Τρίκαλα, αύριο (Κυριακή) το μεσημέρι (12.30 μ.μ.) και στη συνέχεια οι παίκτες θα πάρουν μια μικρή ανάσα ξεκούρασης (λόγω της Πρωτοχρονιάς).

Αναλυτικά οι πόντοι των δύο ομάδων:

ΤΡΙΚΑΛΑ (Τζήμας): Τριανταφύλλου 5 (1), Αργύρης 2, Τσιλούλης 4, Ψύρρας 7 (1), Γκιουλέκας 4, Κατσαρές 12 (1), Τσούτσος 4, Κακλαμάνος 5 (1), Αγγελακόπουλος 2, Πελίγκος, Χαρισμίδης 7, Φούντας 9 (1), Παπαχρήστος 2.
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Παπαδόπουλος): Ματενίδης 8 (2), Πανάρας 16 (2), Βαγενάς 8 (1), Τζανιδάκης 7, Μανούσος 15, Μάρτζος 20 (4), Κουκουνιάς 2, Ναούμης, Μουρατίδης, Μάτιτς.