Το Λαύριο πέτυχε το περασμένο Σάββατο τη νίκη της αγωνιστικής με την “άλωση” της Τρίπολης και την επικράτηση επί του ισχυρού Αρκαδικού. Μετά το “δύο στα δύο” στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, η ψυχολογία της ομάδας της Ανατολικής Αττικής είναι ανεβασμένη, όμως κανένας δεν δείχνει διάθεση να καβαλήσει το… καλάμι. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στους “κυανοκίτρινους” είναι τα λόγια του Χρήστου Σερέλη στο “basketblog.gr”:

“Σίγουρα πετύχαμε μια σπουδαία νίκη στη Τρίπολη, όπως σημαντική ήταν και αυτή της πρώτης αγωνιστικής (σ.σ. επί του Εθνικού), όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα… Σίγουρα έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία, όμως παραμένουμε προσγειωμένοι καθώς έχουμε δει πόσο απρόβλεπτο είναι το πρωτάθλημα της Α2”, τόνισε ο έμπειρος προπονητής του Λαυρίου και πρόσθεσε: “Ούτε αλλάζουμε τον στόχο μας, που είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, ούτε ενθουσιαζόμαστε υπερβολικά, γιατί αν έρθουν δύο σερί ήττες τότε θα λέμε άλλα…”.
Η προετοιμασία για την εντός έδρας συνάντηση του προσεχούς Σαββάτου (25/10) με αντίπαλο τον Ηρακλή συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον Χρήστο Σερέλη και το επιτελείο του.