Έντονη ανησυχία επικρατεί στον Ερμή για τον τραυματισμό του Γιώργου Αναγνωστόπουλου, στον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά.

Ο ηγέτης της ομάδας του Λαγκαδά υπέστη θλάση στον δικέφαλο και αποχώρησε, στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης και πλέον είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τους Ικάρους Σερρών. Ο 32χρονος σέντερ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς στον “δικέφαλο”, ενώ παράλληλα ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή που του συνέστησε ο πρόεδρος και γιατρός του Ερμή, Δημήτρης Χρηστίδης.

Στα μέσα της εβδομάδας θα φανεί εάν ο Αναγνωστόπουλος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους Ικάρους, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να μην είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν πιθανή υποτροπή…

Από εκεί και πέρα, παρά την ήττα από την πρωτοπόρο Κηφισιά, στις τάξεις των “πρασίνων” επικρατεί ικανοποίηση για την απόδοση της ομάδας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου αγωνίστηκε χωρίς τον καλύτερο της παίκτη. Ο Τάκης Ξουρίδας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των αθλητών του που πάλεψαν μέχρι τέλους το ματς, κόντρα σε έναν σαφώς ισχυρότερο αντίπαλο.

Τέλος, οι άνθρωποι του Ερμή επέστρεψαν στη βάση τους με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την φιλοξενία της Νέας Κηφισιάς, την οποία και ευχαριστούν δημοσίως.