Το όραμα του προέδρου του, Απόστολου Πανταζή και όσων τον αγαπούν, για ένα “λαμπρό” μέλλον στην ομάδα του τόπου του εκπληρώνεται με αργά και σταθερά βήματα, τη στιγμή που ο Μιχάλης Κουταλιανός ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες προς το πρόσωπό του.

Ο Ροδίτης τεχνικός κάνει εξαιρετική δουλειά και πέρυσι οδήγησε τον Αίολο στην κορυφή του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, με μόλις μία ήττα, ενώ φέτος υπάρχει μια σταθερή και αξιόλογη πορεία, με στόχο την είσοδο στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Διόλου άσχημα για νεοφώτιστους, χωρίς εμπειρία σε αυτό το επίπεδο.

Σήμα κατατεθέν και φέτος είναι η σοβαρότητα. Το κλίμα είναι πολύ καλό και ακολουθείται ένα πλάνο, που μέσα από τη σκληρή δουλειά, αποδίδει καρπούς. Γι’ αυτό και αποφεύγονται οι “γκέλες”, ενώ έχουν επιτευχθεί και ορισμένες νίκες μεγάλης σημασίας. Μάλιστα, η απόσταση από την έκτη θέση θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αν δεν είχαν έρθει ορισμένες πολύ οριακές ήττες στον πόντο.

Το μεγάλο κέρδος είναι το γεγονός πως από φέτος η ομάδα παίζει στο γήπεδό της. Το νεόκτιστο κλειστό του Αστακού στεγάζει τα όνειρα όλων όσων αγαπούν της ομάδας και τα καλύτερα έρχονται.