Ο Βέλγος πόιντ γκαρντ δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση με την μέχρι τώρα παρουσία του και δεδομένου ότι στο τέλος του μήνα λήγει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει (μηνιαίο), όλα δείχνουν ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του από τους “μελανόλευκους“.

Ο Τζιανκατερίνο έπαιξε 12 λεπτά στον αγώνα με τον Χολαργό όπου ο Απόλλωνας γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα και είχε 3 πόντους και 2 ασίστ. Συνολικά, στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Απόλλωνας έχει στο ενεργητικό του 13 πόντους και 4 ασίστ. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο στον Τζιανκατερίνο, όμως είναι πλέον εμφανές ότι δεν είναι ο ηγέτης που ψάχνουν οι Πατρινοί για την περιφέρεια και πλέον θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η αντικατάσταση του.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το Κυριακάτικο (29/10) σημαντικό παιχνίδι με τον Ηρακλή στη Πάτρα θα είναι το τελευταίο του με τα “μελανόλευκα“. Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα έχουν ήδη αρχίσει το ψάξιμο για την εύρεση ενός παίκτη που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές φιλοδοξίες της ομάδας και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στη περιφερειακή γραμμή. Η επιλογή που θα γίνει θα πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή για τους Αχαιούς, μιας και δεν θα έχουν δικαίωμα για άλλη μεταγραφή κοινοτικού.