Ο Ευθύμης Κοθράς ήταν ο θεμέλιος λίθος της νίκης επί του ΟΦΗ και της επιστροφής του Ηρακλή στις επιτυχίες. Το άδειο, λόγω τιμωρίας Ιβανώφειο συνεχίζει όμως να… πληγώνει τους παίκτες του “Γηραιού” και όπως δήλωσε ο Έλληνας πλέι μέικερ, ο κόσμος λείπει πολύ από την ομάδα: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημά του και πήραμε αυτό που θέλαμε, αλλά δεν θέλω να σταθώ τόσο πολύ σ’ αυτό” τόνισε ο Κοθράς και πρόσθεσε:

“Η ομάδα ξεκίνησε με παίκτες που δεν γνωριζόντουσαν μεταξύ τους. Με λίγα λόγια ήταν μια ομάδα άγνωστη με όλη τη σημασία της λέξης. Πα’ όλα αυτά ενωθήκαμε και δημιουργήσαμε ένα πολύ νεανικό σύνολο που προσπαθεί να κρατήσει τον Ηρακλή στον στόχο του. Ωστόσο για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε την στήριξη του κόσμου. Τον θέλουμε δίπλα μας, για να μας ανεβάζει την ψυχολογία, να μας τονώνει και να μας βοηθά ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Περιμένουμε με ανυπομονησία να εκπνεύσει η ποινή έτσι ο κόσμος να γεμίσει το Ιβανώφειο”.
Να θυμίσουμε ότι ο Ηρακλής έχει εκτίσει ήδη τις τρεις από τις τέσσερις αγωνιστικές της ποινής του και αν δεν υπάρξει τελικά μείωση, θα παίξει “κεκλεισμένων των θυρών” για τελευταία φορά στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με την Καβάλα.