Εκτός έδρας αποστολή περιμένει το Σάββατο (19/12) τον φορμαρισμένο Πανερυθραικό, ο οποίος δοκιμάζεται στη Χαλκιδική κόντρα στην Ευρώπη Πευκοχωρίου. Οι “ερυθρόλευκοι” που βρίσκονται στη 5η θέση της βαθμολογίας, φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, με τον Δημήτρη Χουχουλή να επισημαίνει τις δυσκολίες της συνάντησης και να… αποτάσσει κάθε σκέψη για αλλαγή στόχων και πλάνα ανόδου.

“Θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας ξεγελάσει η βαθμολογική θέση της Ευρώπης. Είναι μια ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που έχει διεκδικήσει τα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε”, τόνισε στο basketblog ο προπονητής του Πανερυθραικού, ενώ αναφορικά με το αν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας μετά το εξαιρετικό της ξεκίνημα σχολίασε:

“Σε καμία περίπτωση. Αν ο Πανερυθραικός πει ότι πάει για άνοδο, θα διαλύσει… Τόσο απλά… Η παρούσα βαθμολογική μας θέση δεν λέει απολύτως τίποτα, ειδικά σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το φετινό. Από την πρώτη ημέρα της σεζόν αυτό που λέμε στα παιδιά είναι ότι πρέπει να ευχαριστηθούμε και να διασκεδάσουμε κάθε δευτερόλεπτο της διαδρομής και της φετινής παρουσίας μας στην Α2. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα σχέδια. Στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει…”.
Η προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” ολοκληρώνεται αύριο (17/12) και το πρωί της Παρασκευής (18/12) η αποστολή θα αναχωρήσει πλήρης με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.