Τους Μαχητές Δόξας Πεύκων υποδέχεται το Σάββατο (29/4) η Καβάλα, σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι στο οποίο χρειάζεται νίκη και μάλιστα με διαφορά 4 πόντων προκειμένου να έχει αβαντάζ στα πλέι άουτ. Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Ένωσης Νίκος Πενταζίδης επισήμανε την κρισιμότητα της αναμέτρησης και κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας να γεμίσει το κλειστό της Καλαμίτσας και να δώσει ώθηση στους παίκτες του:

“Είναι ένα δύσκολο ματς, ένα ματς που παίζουμε στην ουσία όλη τη χρονιά.  Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε κατάλληλα έτσι ώστε να συνεχίσουμε να δείχνουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο. Για να έχουμε αβαντάζ με τους Μαχητές θέλουμε τη νίκη με 4 πόντους. Την τελευταία αγωνιστική εμείς παίζουμε στον Εθνικό και οι Μαχητές με τον Αστακό. Εφόσον κερδίσουμε με 4 πόντους τους Μαχητές, θέλουμε και νίκη μέσα στον Εθνικό για τη 12η θέση. Πρέπει να πάμε στα πλέι άουτ με 1-1 νίκες με τους Μαχητές. Αν χάσουμε το Σάββατο, θα είναι μια καταστροφική ήττα για μας…“, τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό “93,7” ο τεχνικός της Καβάλας και πρόσθεσε αναφορικά με την παρουσία του κόσμου:”Θέλουμε πιο γεμάτο γήπεδο με παλμό. Να δίνει ώθηση τους παίκτες. Έχουμε ένα νεανικό σύνολο. Πρέπει να γεμίσει η Καλαμίτσα. Είναι ματς ζωής η θανάτου που θα μας ακολουθήσει στα πλέι οφ”.
Η προετοιμασία της Ένωσης συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τους Μάζουρτσακ και Κουμλέλη να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν και δηλώνουν “ετοιμοπόλεμοι” για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου.