Ο ΟΦΗ έδειξε χαρακτήρα, αντέδρασε αποτελεσματικά μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Φίλιππο και νίκησε στα Ιλίσια τον Ηλυσιακό, παίρνοντας έτσι το πρώτο του “ροζ φύλλο”. Η ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας αποτελεί προτεραιότητα των Κρητικών, οι οποίοι, εν όψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τη Καβάλα (Σάββατο 25/10) θέλουν να “ζεστάνουν” για τα καλά τον κόσμο τους. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Φώτη Τακιανού στο “gentikoule.gr”:

“Κερδίσαμε μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Έχουμε χαρακτηριστικά στοιχεία που αν τα αξιοποιήσουμε, τότε θα είμαστε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα”, τόνισε σχετικά με τη νίκη επί του Ηλυσιακού και πρόσθεσε: “Το ζητούμενο για τον κόσμο είναι να στηρίζει τον ΟΦΗ. Πρέπει να αγαπήσει την ομάδα, όχι τα πρόσωπα. Σαφώς τα πρόσωπα θα στηρίξουν τον ΟΦΗ όμως πρέπει να αγαπηθεί το σήμα της ομάδας. Είμαι  σίγουρος ότι μετά από αυτό που καταφέραμε, θα αποζημιώσουμε τον κόσμο μας με την Καβάλα και θα έχουμε παραπάνω κόσμο από ότι στην πρεμιέρα”.

Όσον αφορά στο προσεχή αντίπαλο, ο Τακιανός σχολίασε: “Η Καβάλα αυτήν την στιγμή είναι το μεγαλύτερο φαβορί για την άνοδο. Έχει ομάδα, παίκτες και κόσμο για να βρίσκεται στην Α1. Η ομάδα χτίστηκε με την λογική να κοιτάξουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας. Πρέπει να καταθέτουμε ψυχή και αν γίνει αυτό, ανεξάρτητα αποτελέσματος, τότε σίγουρα θα υπάρχει χτίσιμο νίκης τόσο κόντρα στην Καβάλα όσο και στα επόμενα παιχνίδια”.