Η FIBA απειλεί με οικονομικό «κραχ» τον Απόλλωνα Πάτρας λόγω των οφειλών που έχει η ομάδα προς τον πρώην παίκτη της, Αλεξ Ακερ. Ο Αμερικανός έπαιξε στους «μελανόλευκους» τη σεζόν 2017-18. Αποχώρησε όμως, και έκανε καταγγελία στην FIBA ότι η ομάδα τον «φέσωσε» και δεν του έδωσε τα χρήματα που του όφειλε, ενώ είχε οφειλές και προς τους ατζέντηδές του.

Ο Ακερ έχει δικαιωθεί και η FIBA έχει ενημερώσει πολλές  φορές τον Απόλλωνα για το όλο ζήτημα και του έχει ζητήσει να εξοφλήσει τον παίκτη και τους εκπροσώπους του. ΟΙ Πατρινοί, όμως, φέρονται να μην έχουν κάνει καμία κίνηση.

Ετσι η FIBA και οι νομικοί εκπρόσωποι του παίκτη ενημέρωσαν πάλι τον σύλλογο ότι ο… λογαριασμός για τον 36χρονο Αμερικανό γκαρντ έχει φτάσει ούτε λίγο ούτε πολύ στο αστρονομικό ποσό των 200.000 δολαρίων και πρέπει να γίνει εξόφληση. Μάλιστα την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να καταφθάσει στα γραφεία του Απόλλωνα στην Πάτρα και το ένταλμα πληρωμής και φυσικά η ομάδα πρέπει να διευθετήσει το θέμα.

Ετσι ο Απόλλωνας θα βρεθεί πια με έναν αληθινό οικονομικό βρόγχο στον λαιμό του, τον οποίο πρέπει να βρει τρόπο και χρήματα για να τον λύσει, έτσι ώστε να μην πνίξει τον σύλλογο και να μην τον οδηγήσει στο «κραχ».