Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα, για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να συνεδριάσει εκτάκτως η διοίκηση του Κρητικού συλλόγου προκειμένου να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση ενός ελεύθερου Έλληνα παίκτη (όπως έχει δικαίωμα).

Ο Μάριος Ματαλόν είναι ο “εκλεκτός” – όπως έχει γράψει το basketblog –  του Φώτη Τακιανού για την ενίσχυση της περιφέρειας ενώ και ο παίκτης από τη πλευρά του είναι θετικός στο να φορέσει τα “μελανόλευκα”. Η οριστική απόφαση όμως θα παρθεί από την διοίκηση, με γνώμονα φυσικά το οικονομικό, μιας και τα χρήματα είναι… κουκιά μετρημένα στις μέρες μας.

Στο μεταξύ, ξεκίνησε η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Aρκαδικό, η οποία έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα “τελικού” για τον ΟΦΗ, ο οποίος καλείται να πάρει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και να… ανασάνει. Για το ματς της Τρίπολης υπολογίζεται και ο Μύρωνας Παπαδάκης, ο οποίος όμως θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο εν μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος και θα λείψει περίπου ένα μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Τέλος, η αναμέτρηση με τον Αρκαδικό το προσεχές Σάββατο, θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. (μία ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη), προκειμένου να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Κρήτης.