Το όνειρό τους ζουν άπαντες στην Καρδίτσα και δεν θέλουν να ξυπνήσουν με τίποτα, καθώς απολαμβάνουν τις μεγάλες στιγμές. Η ομάδα της Θεσσαλίας κατάφερε να κάνει το μπάσκετ να κυριαρχήσει έναντι του ποδοσφαίρου σε μια πόλη, όπου η «πορτοκαλί θεά» ήταν σε… δευτερο πλάνο. Με σκληρή δουλειά και έξυπνες ιδέες, ήρθαν ριζικές αλλαγές, επιτεύχθηκε οργάνωση και όλα πήραν για τα καλά το δρομο τους.

Κλειδί σε όλο αυτό αποτελεσε η αποχώρηση του Χρήστου Δεληγιάννη από την ενεργό δράση και η ενασχόλησή του με τα διοικητικά του σωματείου. Ο άλλοτε δυναμικός σέντερ πρόσφερε τις πλούσιες γνώσεις και την εμπειρία του, που μαζί με το μεράκι για κάτι μεγάλο και την ανταπόκριση μιας σημαντική ομάδας ανθρώπων, με «δίψα» και υψηλού επιπέδου σχέδια, έφεραν τον Α.Ο. Καρδίτσας από τα τοπικά και τη Γ’ Εθνική, στην Α2, όπου πλέον κανένας δεν μπορεί να την… κουνήσει.

Η πρώτη χρονιά ήταν διδακτική για όλους. Η έλευση του Γιάννη Τζήμα υλοποίησε το δύσκολο στόχο της παραμονής με παλικαρίσιες νίκες και πλέον συνεχίζει για το βήμα παραάνω. Μεταγραφικές προσθήκες όπως του Νίκου Κακλαμάνου, του Σπύρου Μαγκουνή και του Νίκου Καλλέ φέρνουν απίστευτη εμπειρία και ποιότητα, με αποτέλεσμα ο κόσμος να ονειρεύεται ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Οι βάσεις υπάρχουν. Οι φίλαθλοι υποστηρίζουν φανατικά και η διοίκηση παρέχει ιδανικές συνθήκες. Από τη στιγμή που το τεχνικό τιμ είναι υψηλού επιπέδου και η ποιότητα στο ρόστερ μεγάλη, πώς να μην ανεβαίνει ο πήχης των προσδοκιών;