Το μετέωρο βήμα του Απόλλωνα Πάτρας. Σε πολύ δεινή θέση βρίσκεται ο Απόλλωνας Πάτρας και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Ακόμα και ο κίνδυνος της αποχώρησης της ομάδας από την Α2!

Τα οικονομικά βάρη και το… βουνό με την δικαίωση του Αλεξ Ακερ από την FIBA που (δικαίωσε τον παίκτη και ζητάει από τον Απόλλωνα να του δώσει κοντά στα 100.000 ευρώ), «πλάκωσαν» την ομάδα και έχουν πνίξει τους «μελανόλευκους». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σελίδας «markasport.gr», τρεις παίκτες του Απόλλωνα έχουν ήδη πει «αντίο και έχουν αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο λόγος για τους για το Ζούμπο που βρίσκεται σε επαφές με τον Δούκα, τον Τσουράκη, αλλά και τον Μπέμπη που έκλεισε στον Ερμή Αγιάς.

Από την άλλη, η ομάδα βρίσκεται σε πόλεμο με ΕΟΚ και Προμηθέας με αφορμή την μεταγραφή του Μπαζίνα, που ανήκε στους «μελανόλευκους», αλλά πήγε στους συμπολίτες τους.

Το markasport.gr ανέφερε επίσης ότι το συμβούλιο που θα γίνει στον σύλλογο απόψε θα κρίνει πολλά για το μέλλον του συλλόγου, ο οποίος βρίσκεται εν μέσω θύελλας και όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα είναι πιθανά.