Η απόκτηση των νεαρών Μουρίκη και Κακαργιά, έκλεισε τις θέσεις των… πιτσιρικάδων στη Ν. Κηφισιά, η οποία έχει στρέψει πλέον την προσοχή της στην περαιτέρω στελέχωση του ρόστερ. Εισήγηση του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι η απόκτηση δύο παικτών πρώτης γραμμής, για τις θέσεις “3” και “4-5”.

Ο Έλληνας κόουτς έχει στα υπ’ όψη του κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις (όπως του Καράμπουλα με τον οποίο έχει γίνει μια διερευνητική επαφή), αλλά σε συνεννόηση με την διοίκηση αποφασίστηκε να μην υπάρξει ιδιαίτερη βιασύνη.

Οι εποχές είναι δύσκολες, τα χρήματα μετρημένα… κουκιά και οι Κηφισιώτες που θέλουν να είναι για ακόμη μια χρονιά νοικοκυρεμένοι και φερέγγυοι, δεν προτίθενται να κάνουν σπατάλες και επιπόλαιες κινήσεις. Έτσι, οι όποιες μεταγραφικές εξελίξεις για τη συμπλήρωση του ρόστερ αναμένονται μετά τις αρχές Αυγούστου προκειμένου να πέσουν λίγο και τα κασέ των αθλητών, αλλά και να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο στα οικονομικά.

Μην ξεχνάμε ότι και φέτος δεν προβλέπεται η παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία, οπότε οι διοικούντες θα πρέπει να βάλουν και πάλι το χέρι στη τσέπη για να κρατήσουν ανταγωνιστική την ομάδα.