Όλα είναι έτοιμα στην Νέα Κηφισιά, για την αυριανή ημέρα, η οποία θα γραφεί με… χρυσά γράμματα στα επιτεύγματα της. Το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα θα γράψει ιστορία, με τη συμμετοχή της σε έναν προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Έλληνας κόουτς και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία, με το ηθικό να βρίσκεται στα… ύψη, καθώς άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι το αυριανό παιχνίδι επιβάλλεται να το απολαύσουν και να το ευχαριστηθούν.

Αυτό επισήμανε και σε δηλώσεις του στο basketblog ο Φίλιππος Μοσχοβίτης, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πάρουν… αέρα τα μυαλά των παικτών της Κηφισιάς από το… πανηγύρι των τελευταίων ημερών.

“Είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλη τιμή να αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας στο σημαντικότερο παιχνίδι της ιστορίας του συλλόγου. Η ομάδα έχει κάνει ήδη την υπέρβαση στο Κύπελλο με τις εμφανίσεις και τις νίκες που πετύχαμε επί Απόλλωνα και Άρη και το μόνο που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να ευχαριστηθούμε και να διασκεδάσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό“, τόνισε ο έμπειρος γκαρντ της Κηφισιάς και πρόσθεσε:

“Έχουμε δείξει ποιες είναι οι δυνατότητες μας, όμως αυτό που μας νοιάζει περισσότερο είναι να το επιβεβαιώσουμε και στο πρωτάθλημα της Α2. Αυτός είναι άλλωστε ο βασικός μας στόχος.

Από τη Παρασκευή κιόλας πρέπει να βάλουμε μέσα τα κεφάλια, να κοπούν τα… γέλια και να μην αφήσουμε να επηρεάσει την ομάδα το όλο πανηγυρικό κλίμα και το γεγονός ότι ξαφνικά ασχολήθηκαν όλοι με τη Νέα Κηφισιά. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στο πρωτάθλημα της Α2“.