Σε μια εξαιρετική μεταγραφή έφτασε ο Αρκαδικός, ο οποίος ενώ βρισκόταν αρχικά σε συζητήσεις με τον Ιβάν Βουκαντίνοφ, απέκτησε τον διεθνή Λιθουανό γκαρντ, Ντοβίντας Ρεντίκας, ο οποίος ακολουθεί τον δρόμο που άνοιξε πέρυσι ο Βαίντας Καρινιάουσκας με την μεταγραφή του στην Κύμη.

Ο 24χρονος εξαιρετικός γκαρντ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Λιθουανίας U20 το 2012 στην Σλοβενία έχοντας 10,2 πόντους και 3,7 ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα με την Λιέτουβος Ρίτας την σεζόν 2012-2013, ενώ έχει συμμετοχή και στο Eurocup.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Ρεντίκας ξεκίνησε την χρονιά στην Ζαναβίκας Σακιάι όπου σε 21 παιχνίδια είχε 21,4 πόντους ανά παιχνίδι, για να συνεχίσει τον Δεκέμβριο του 2015 στην Πασβάλις όπου αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια έχοντας 4,3 πόντους, ενώ συμμετείχε και στην Βαλτική Λίγκα. Ο Λιθουανός γκαρντ αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του Γιάννη Διαμαντάκου, έχοντας εξαιρετικό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων, και έφεση σε ασίστ και κλεψίματα, διαθέτοντας ένα πλήρες πακέτο ώστε να αποτελέσει τον ηγέτη στην περιφερειακή γραμμή των Αρκάδων.