Έναν εκ των κορυφαίων «μπόμπερ» της περασμένης Α2 έφεραν στις τάξεις τους οι Μαχητές Δόξας Πεύκων, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Απόστολο Ναούμη. Ο νεαρός σουτέρ, αγωνιζόταν στον Φίλιππο Βέροιας, όντας μεταξύ των πρωταγωνιστών του, στη γενναία προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, η οποία όμως δεν επετεύχθη.

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να τον αποκτήσει, μετά την αποχώρησή του από την πρωτεύουσα της Ημαθίας, με τον Ναούμη να έχει κατά μέσο όρο 13 πόντους με δύο τρίποντα ανά αγώνα, έχοντας το αξιοσημείωτο ποσοστό του 40% στα σουτ έξω από τη γραμμή των 6.75.

Αναλυτικά:

«Ένα ακόμα σημαντικό επιθετικό όπλο προστέθηκε στη φαρέτρα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη για τη νέα σεζόν.

Η Διοίκηση της ομάδος συμφώνησε με τον ταλαντούχο γκαρντ/φόργουορντ Απόστολο Ναούμη. Ο Ναούμης είναι 22 χρονών αλλά έχει ήδη 4 χρόνια εμπειρίας στην Α2 κατηγορία. Στην περσινή χρονιά με τα χρώματα του Φίλιππου Βέροιας “έδειξε τα δόντια” του και πρωταγωνίστησε καθώς είχε 30 λεπτά συμμετοχής με 13 πόντους ανά παιχνίδι.

Ο Αποστόλης φημίζεται για το φαρμακερό του τρίποντο (πέρσι 2 ανά αγώνα με 40% περίπου ευστοχία) και την ωριμότητα του στο παιχνίδι. Πριν τη Βέροια έχει αγωνιστεί σε Μαντουλίδη, Δόξα Λευκάδος, Ίκαρους Σερρών και Ψυχικό.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Πεύκων και του ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς».