Μετά την επιστροφή του Μάριου Δόξα στις “τάξεις” της ομάδας του Παγκρατίου, ο ιστορικός αυτός σύλλογος προχώρησε σε ακόμα μία νεανική μεταγραφική κίνηση από το Αιγάλεω. Ο λόγος για την απόκτηση του Άγγελου Οικονομόπουλου.

Ο Οικονομόπουλος είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ο νεαρός ταλαντούχος γκαρντ μέτρησε τη χρονιά που μας πέρασε 4,8 πόντους μ.ο. ανά αγώνα και συνολικά 10 εύστοχα τρίποντα με την ομάδα του Αιγάλεω, εκεί που είχε μαζί του και τον coach Δημήτρη Λιόγα.

Στο παρελθόν ο εκρηκτικός αυτός γκαρντ είχε αγωνιστεί σε ομάδες όπως είναι το Γαλάτσι,το Χαλάνδρι και ο Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού. Πλέον είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να βρεθεί στα “σαλόνια” της Α2 Ανδρών με την ομάδα του Παγκρατίου.

Δείτε την ανακοίνωση του Παγκρατίου:

“Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Άγγελο Οικονομόπουλο (1,92 – 23 ετών).

Ο Άγγελος Οικονομόπουλος αγωνίστηκε για πρώτη φορά την περσινή σεζόν στις Εθνικές κατηγορίες με το Αιγάλεω, έχοντας ως προπονητή τον Δημήτρη Λιόγα, και ολοκλήρωσε την χρονιά στην Β’ Εθνική με 4,8 πόντους και 10 εύστοχα τρίποντα σε 19 παιχνίδια. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Γαλάτσι, Χαλάνδρι και Ποσειδώνα.

Η οικογένεια του Παγκρατίου τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αθλητική χρονιά”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση:

Καλωσορίζουμε τον Άγγελο Οικονομόπουλο, στο σύλλογό μας!

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου – Pagrati Athletic Club στις Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020