Πολύ δύσκολη δουλειά περιμένει τους ανθρώπους της διοίκησης του ΟΦΗ και τον κόουτς Φώτη Τακιανό, καθώς η έναρξη του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα χρονιά αναμένεται να γίνει από… μηδενική βάση.

Ένας – ένας, οι παίκτες του περσινού βασικού κορμού κλείνουν σε άλλες ομάδες, δημιουργώντας σχετικό προβληματισμό στους “μελανόλευκους” και δυσχεραίνοντας το έργο τους για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Η αρχή έγινε με τον Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου (Ηρόδοτο), ακολούθησαν ο Αλέξης Πετράκης και Κώστας Μπαλάφας που έκλεισαν στο Ηράκλειο, ενώ και ο Δημήτρης Καραδολάμης αποτελεί οριστικά παρελθόν, καθώς συμφώνησε με τη Δόξα Λευκάδας.

Στον ΟΦΗ δύσκολα θα παραμείνουν και οι Μάριος Ματαλόν και Βασίλης Κιτσούλης, με τον πρώτο να εξετάζει πολύ “ζεστά” το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό (Ισραήλ), ενώ ο δεύτερος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Α2.

Μιλάμε δηλαδή για απώλεια όλοι του περσινού βασικού κορμού, γεγονός που αναγκάζει τους Κρητικούς να “χτίσουν” μια ολοκαίνουργια ομάδα.

Βέβαια θα είναι μεγάλο λάθος να τους… ξεγράψει κάποιος από τώρα, καθώς παρά το περιορισμένο μπάτζετ, ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα, ενώ ο Φώτης Τακιανός φημίζεται για την ικανότητα του να τα βγάζει πέρα στις… αντιξοότητες.