Η Καβάλα μετά την επιτυχία της φετινής σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Εθνική, έχει ξεκινήσει από νωρίς τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Αρχικός στόχος των διοικούντων του συλλόγου είναι η ενίσχυση του γηγενούς στοιχείου, με παίκτες από την πόλη που θα φέρουν ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και τον κόσμο.

Ένας από τους παίκτες που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας είναι και ο Πέτρος Γρίψιος. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των Ικάρων Σερρών και σύμφωνα με τις πληροφορίες του basketblog.gr βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της Καβάλας, μιας και αρέσει τόσο στο τεχνικό επιτελείο, όσο και στον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Παππά, ο οποίος σε πρόσφατες δηλώσεις είχε εκφράσει τη θετική του άποψη για τον παίκτη.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να φανεί αν το ενδιαφέρον των πρωταθλητών θα μετουσιωθεί σε πρόταση, με την Καβάλα να θέλει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ ενόψει και της παρουσίας της στην Α2.