Βρισκόμαστε λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων της Α2, καθώς το προσεχές Σάββατο (16/9) ξεκινάει για αυτές το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Αρκαδικός είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας η οποία δεν έχει κάνει τη παραμικρή κίνηση σχεδιασμού και στη παρούσα φάση είναι χωρίς παίκτες και προπονητή. Η ομάδα της Τρίπολης και πέρσι τέτοια εποχή ήταν σε ανάλογη φάση, όμως την ύστατη στιγμή κατάφερε να σχηματίσει ρόστερ και μάλιστα κατάφερε να πετύχει και τον μεγάλο στόχο της εξασφάλισης της παραμονής.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και φέτος, τουλάχιστον ως τον σχηματισμό ρόστερ τη τελευταία στιγμή. Ο χρόνος όμως πιέζει ασφυκτικά τους Αρκάδες, οι οποίοι το Σάββατο καλούνται να αντιμετωπίσουν για το Κύπελλο τον νικητή του αγώνα Μαχητές Δόξας Πεύκων – Καβάλα.

Πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστεί ο Αρκαδικός με την εφηβική του ομάδα, όπως ακριβώς έγινε και ένα χρόνο νωρίτερα, όταν είχε αντιμετωπίσει τον Αμύντα. Το να μη κατέβει η ομάδα στο Κύπελλο θα έχει κυρώσεις τις οποίες θέλουν να αποφύγουν στη Τρίπολη, γι’ αυτό και οι περισσότερες πιθανότητες είναι να αγωνιστεί με τους “μικρούς“.