Η απόκτηση ενός σέντερ πρώτης γραμμής αποτελεί μέγα ζητούμενο για τον Ερμή, του οποίου οι μέχρι τώρα προσπάθειες δεν έχουν αποδώσει καρπούς…

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Λαγκαδά προχώρησε σε επίσημη κρούση για την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Ο 27χρονος σέντερ που πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Περιστερίου, δε δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει τη καριέρα του στην Ελλάδα και αναζητά τη τύχη του στην Ευρώπη. Άλλωστε έχει και σχετική εμπειρία, μιας και τη περσινή σεζόν ξεκίνησε ως παίκτης της Βουλγαρικής Βάρνα.

Έτσι, οι άνθρωποι του Ερμή συνεχίζουν την αναζήτηση για ένα “πεντάρι“, με τα χαρακτηριστικά του Γαλιώτου, ενώ παράλληλα θέλουν και ένα πλέι μέικερ για να συμπληρωθεί το φετινό ρόστερ.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται παρουσία και του Θανάση Καμαριώτη ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ μοναδικός απών παραμένει ο τραυματίας Μπάμπης Παρίτσης, που θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα.

Σήμερα το απόγευμα εξάλλου, οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα τη Καβάλα, στα πλαίσια του τουρνουά “Μαυροσκούφεια“.