Τα γεγονότα έρχονται πολλές φορές να δώσουν τις καλύτερες απαντήσεις σε όποιες ανακοινώσεις βγάλουν οι ομάδες, στην όποια δυσαρέσκεια και αν δείξουν οι ίδιες σε ρεπορτάζ (το οποίο ποτέ δεν είναι τυχαίο), θέλοντας να καλύψουν τα δικά τους συμφέροντα.

Οι διακοπές που είχαμε το Σάββατο (8/11) στον Λαγκαδά και χθες (Κυριακή 9/11) στο κλειστό των Γρεβενών λόγω ολισθηρότητας του παρκέ έρχονται δυστυχώς να δικαιώσουν αυτά που λέγαμε όταν στην περσινή αναμέτρηση του Πρωτέα Γρεβενών με την Βόνιτσα τραυματίστηκε σοβαρά ο Θεολόγος Βλαβιανός, ο οποίος ακόμα μένει εκτός ενεργής δράσης, με τον έμπειρο παίκτη να τραυματίζεται στον αχίλλειο τένοντα, και να μεταφέρετε στο νοσοκομείο στα Ιωάννινα.

Ήταν 15/12/13, με τους υπεύθυνους των δυο ομάδων να αντιδρούν και να τονίζουν ότι οι υπάλληλοι του κλειστού είχαν διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες στο γήπεδο. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, το πάθημα δεν έγινε μάθημα (και εδώ ίσως η ευθύνη να βαραίνει την πολιτεία και όχι μόνο τα σωματεία που δεν αμφισβητούμε ότι προσπαθούν για το καλύτερο), αλλά αυτή τη φορά τόσο ο Νίκος Βουρνάς όσο και ο Γιώργος Κυρούδης δεν θέλησαν να αστειευτούν, παίζοντας με την σωματική ακεραιτότητα των παικτών τους, με αποτέλεσμα και το παιχνίδι του Ερμη Λακγαδά με τον Ηρακλή να διακοπεί στο 13′, και η αναμέτρηση του Αίολου Αστακού στα Γρεβενά να διακοπεί με το σκορ στο 13-13…με τις βουτιές να δίνουν και να παίρνουν.

Οι δυο τεχνικοί, όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί πρόλαβαν το κακό στα «παγοδρόμια»…κλειστά,και γλίτωσαν τα χειρότερα, αλλά για παράδειγμα στην περίπτωση του άτυχου…Θεολόγου Βλαβιανού ποιος θα μπορέσει να δώσει μια απάντηση!!!

proteas-aiolos-skoupa-640

Όπως θα δείτε και στο δεύτερο video, ο κομισάριος της αναμέτρησης Πρωτέα – Αίολου, Νίκος Πλεξίδας, μίλησε στο «star-fm.gr» τονίζοντας ότι η αναμέτρηση διεκόπη λόγω ακαταλληλότητας του παρκέ του γηπέδου, καθώς όπως τονίζει υπήρξε κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν λειτουργούσε ούτε ο ηλεκτρονικός πίνακας (για τρίτο παιχνίδι). Στην συνέχεια μίλησε ο προπονητής του Πρωτέα, Γιάννης Χασιώτης ο οποίος μίλησε για τριτοκοσμικές συνθήκες : «Το πρόβλημα με το βρεγμένο παρκέ, συνεχίστηκε καθ ΄όλη την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να κάνουμε σωστά προπόνηση. Οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές, είναι το τρίτο παιχνίδι που παίζουμε χωρίς φωτεινό πίνακα, αφού είναι ακόμα χαλασμένος. Γεμίζουμε με κόσμο το κλειστό των Γρεβενών και φεύγει δυσαρεστημένος. Θα πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι για να στηρίξουμε τον Αθλητισμό της πόλης. Ταρτάν στο γήπεδο δεν έχουμε, το κολυμβητήριο δεν λειτουργεί, το γυμναστήριο βρίσκεται σ΄αυτή την κατάσταση που είναι… Τι θέλουν, να σβήσει κι ο Αθλητισμός σ αυτή την πόλη; Να οδηγηθούν τα παιδιά που;»